Innovation Challenge voor groep 7 en 8

In een interactieve gastles van twee uur gaan we met jouw klas aan de slag. Een gastdocent van een bedrijf uit de buurt vertelt over de uitdagingen waar zij voor staan. Dan begint de challenge en worden de leerlingen in teams uitgedaagd om innovatieve ideeën te bedenken voor het bedrijf. Dit idee presenteren ze in een pitchvideo die tijdens de les wordt opgenomen.

Doe jij mee aan de innovatiewedstrijd voor leerlingen uit groep 7 en 8?

Interactieve gastles van twee uur door een bedrijf uit de buurt
In een interactieve gastles van twee uur gaan we met jouw klas aan de slag. Een gastdocent van een bedrijf uit de buurt vertelt over de uitdagingen waar zij voor staan. Dan begint de challenge en worden de leerlingen in teams uitgedaagd om innovatieve ideeën te bedenken voor het bedrijf. Dit idee presenteren ze in een pitchvideo die tijdens de les wordt opgenomen.

Vakkanjer Junior is een nieuw programma van Jet-Net & TechNet
Leerlingen ontdekken en ontwikkelen hun vakmanschap met Vakkanjers. Met een echt probleem uit het bedrijfsleven dagen we leerlingen uit innovatieve ideeën te ontwikkelen en oplossingen te bedenken.

Meld je snel aan
Deelname is kosteloos. Wil je meedoen met je klas? Meld je dan aan voor 15 november. Kijk op www.vakkanjers.nl/junior of stuur een e-mail naar info@vakkanjers.nl.

Bron: https://vakkanjers.nl/challenges/junior 


Foto: JetNet & TechNet