Project Make it Move - Friesland College

Programmeren met kinderen

 

Wil jij je deskundigheid bevorderen op het gebied van programmeren met kinderen? Kom dan naar het Friesland College waar eind 2020 vanuit het project Make it move activiteiten worden georganiseerd.

 

Er worden workshops georganiseerd waarbij je kunt ervaren hoe het is om met allerlei tools te werken. De bijeenkomsten zijn een soort proeverij van tools (Beebot, Sphero, Lego Wedo, drones) die ingezet kunnen worden bij het programmeren met kinderen. Ben je hierin geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar f.puts@fcroc.nl en ontvang verdere bijzonderheden over de workshop.

 

Wil je je deskundigheid ten aanzien van het programmeren met kinderen nog meer bevorderen en daarmee een meerwaarde creëren binnen jouw team, dan kun je ook een cursus Programmeren met kinderen volgen. Deze cursus wordt twee keer per jaar gegeven bij het Friesland College en bestaat uit 10 lessen. Informatie over het programma kun je opvragen bij c.faas@fcroc.nl. Voor beide activiteiten geldt een maximale groepsgrootte van 24 deelnemers. Vol is vol.