IKC JOHAN WILLEM FRISO WINNAAR DANCE BATTLE BASISONDERWIJS 👯‍♀️🏆

De Monsters van de IKC Johan Willem Friso School zijn de winnaars van de 7e editie van de Dance Battle voor het primair onderwijs. Vanmiddag dansten er 14 groepen van 11 basisscholen uit Leeuwarden op het grote podium van de AEGON zaal in Stadsschouwburg De Harmonie.

IKC JOHAN WILLEM FRISO WINNAAR DANCE BATTLE PO 👯‍♀️🏆

De Monsters van de IKC Johan Willem Friso School zijn de winnaars van de 7e editie van de Dance Battle voor het primair onderwijs. Vanmiddag dansten er 14 groepen van 11 basisscholen uit Leeuwarden op het grote podium van de AEGON zaal in Stadsschouwburg De Harmonie. De 2e prijs is voor de meiden van OBS De Wynwizer en leerlingen van de CBS Albertine Agnesschool, gingen er met de 3e prijs vandoor. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Heb je de Monsters van de IKC Johan Willem Friso School gistermiddag gemist? Of wil je ze gewoon nog een keer zien? Kom op zaterdagmiddag 30 november kijken naar een optreden van de winnaars in de foyer van Stadsschouwburg De Harmonie tijdens Friese Dansdagen. De Monsters treden op van 15.30 - 15.40 uur in de foyer.

 

Foto: Kunstkade