LKCA // Live videosessie met Mark Mieras op 1sociaaldomein.nl (9 februari - gratis)

Op 9 februari kun je van 15.00 tot 16.15 uur meedoen met de eerste LKCA-videosessie op 1Sociaaldomein.nl. Neem samen met wetenschapsjournalist Mark Mieras een duik in wat mensen blokkeert en hoe je ze met behulp van kunst uit de kramp krijgt. Lees meer

Op 9 februari kun je van 15.00 tot 16.15 uur meedoen met de eerste LKCA-videosessie op 1Sociaaldomein.nl. Neem samen met wetenschapsjournalist Mark Mieras een duik in wat mensen blokkeert en hoe je ze met behulp van kunst uit de kramp krijgt. 

Wil je deze online sessie gratis bijwonen?

  • Klik op www.1sociaaldomein.nl op ‘Channels’ in de menubalk en ga naar Channel Cultuur, Zorg en Welzijn. Dit is het kanaal van LKCA.
  • Klik rechts op ‘Registreren’.
  • Klik daarna op ‘Videosessies’ in de menubalk en op de gele ‘Ik ben erbij knop’. Je ontvangt een aanmeldingsbevestiging.

Over 1sociaaldomein.nl
Steeds meer culturele professionals werken samen met het sociaal domein. Hiermee neemt ook de vraag naar meer kennisuitwisseling toe. Daarom is LKCA nu ook met een eigen kanaal te vinden op het platform 1Sociaaldomein.nl. Op dit grote landelijke online netwerk zijn ruim 7000 professionals actief die werkzaam zijn in en met het sociaal domein.

Sta in verbinding met collega’s uit het veld
Via het platform en de verschillende kanalen wisselen uitvoerende professionals, beleidsmakers en onderzoekers kennis en ervaringen met elkaar uit over de dagelijkse praktijk, en ontmoeten zij elkaar bij online bijeenkomsten. Als lid van 1sociaaldomein kun je bovendien met vragen uit de praktijk een beroep doen op professionals uit het veld.

Registeren is gratis
Als professionals kun je platform gratis gebruiken. Kijk er gerust eens rond en neem de tijd om te ontdekken wat het jou biedt.

Bron: Website LKCA