Expositie Fotopodium in Fries Museum

FotoPodium is een KunstmenuPLUS-programma van Kunstkade, waarin leerlingen uit de groepen 5 t/m 7 van IKC De Wielen, GBS De Princenhof, OBS Aventurijn en OBS De Finne, de afgelopen maanden werden ondergedompeld in de wereld van fotografie. Ze kregen les van professionele fotografen Vincent Schiphorst, Yvonne Feijten en Willy Sybesma én partner Noorderlicht gaf een masterclass. De foto's zijn gratis te bekijken in het Fries Museum van 15 juni t/m 10 juli.

De kinderen leren spelenderwijs hoe ze bewust kijken, keuzes maken, onderzoeken, experimenteren, en samenwerken. We dagen kinderen uit om over fotografie te discussiëren, te filosoferen en beelden te bevragen. 

Expositie in Fries Museum
Binnen het Fries Museum krijgen de leerlingen de inspiratie en het podium om hun eigen foto te exposeren. De opening van de Expo van FotoPodium is op 15 juni in het Fries Museum en gratis toegankelijk!

Wil je volgend schooljaar aan de slag met fotografie in jouw klas? Bekijk het Kunstmenu-magazine voor het nieuwe aanbod en maak je keuze!