THEATERGEZELSCHAP KLAUTERSTOUT BEZOEKT SCHOLEN IHKV 'Circus Adje'

Vanuit ‘Circus Adje’ is gekozen voor deze voorstelling omdat Klauterstout laat zien hoe je met eenvoudige middelen tot een presentatie kunt komen. Daarnaast daagt de voorstelling uit om te laten zien wat je kan en durft. Basisschoolleerlingen uit groep 4 t/m 8 van OBS De Finne, kregen vorige week bezoek van de acteurs!

THEATERGEZELSCHAP KLAUTERSTOUT LANGS OP SCHOLEN 🤸‍♀️

Vanuit ‘Circus Adje’ is gekozen voor deze voorstelling omdat Klauterstout laat zien hoe je met eenvoudige middelen tot een presentatie kunt komen. Daarnaast daagt de voorstelling uit om te laten zien wat je kan en durft. 🤸‍♀️

Wat in eerste instantie begint als een theatervoorstelling met drie ´werkers´ en een hele strenge bouwopzichter, eindigt in een mee-doe-avontuur, waarbij de kinderen zelf meedoen. Hierbij dienen de acteurs als levende klimpalen in de ontstane pop-up speeltuin. Basisschoolleerlingen uit groep 4 t/m 8 van OBS De Finne, kregen vorige week bezoek van de acteurs! Het theatergezelschap bezoekt verder nog PCBS Koningin Wilhelmina, OBS De Krunenstrobbe, CBS Altertine Anesschool, CBS Willem Alexanderschool, RKBS De Sprong, OBS De Jint, OBS Arjen Roelofsskoalle en SWS De Swirrel.

Over de makers
De vier jongens van Rake Klappen studeerden allen aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Zij spreken via hun lichaam een theatrale taal die zich uit in een mix van fysiek theater, humor, slapstick en circus.

Credits: Rake Klappen | Spel: Daan Bosch, Mitch de Mooi, Dico Verschure en Mick Vonk

Meer informatie over de voorstelling vind je hier:
https://www.karavaan.nl/programma/klauterstout/

 

📸 Kunstkade