Eerste editie 'UIT in Huis' op 8 september

Zondag 8 september vindt de eerste editie van Uit in Huis festival plaats in de binnenstad van Leeuwarden. Diverse culturele instellingen openen hun ‘Huis’ en presenteren een divers programma tussen 13.00 en 17.00 uur. Uit in Huis is de gratis toegankelijke opvolger van het UITfestival. De leukste start van het culturele seizoen!

Zondag 8 september vindt de eerste editie van Uit in Huis festival plaats in de binnenstad van Leeuwarden. Diverse culturele instellingen openen hun ‘Huis’ en presenteren een divers programma tussen 13.00 en 17.00 uur.  Uit in Huis is de gratis toegankelijke opvolger van het UITfestival. De leukste start van het culturele seizoen!

DOLCI betreurde het verlies van een officiële start van het nieuwe culturele seizoen met het wegvallen van het UITfestival. Daarom is er voor een alternatief gekozen: Uit in Huis. Gecentreerd in de binnenstad met een route langs verschillende culturele instellingen. Aanbieders zijn:

Stadsschouwburg De Harmonie, Neushoorn, Fries museum, Keramiekmuseum Princessehof, Natuurmuseum Fryslan, Dbieb, Historisch Centrum Leeuwarden ( HCL), Tresoar, Fryske Akademy, Kunstkade, Sliekerfilm/Film in Friesland, Waddenacademie, Keunstwurk, Tryater, Meeuw Jonge Theatermakers , Afûk, Friesland Pop, Popfabryk, Fries Landbouwmuseum

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de speciale 'UIT in Huis' Facebookpagina.