TAAL2DAAGSE TIJDENS DE KERSTVAKANTIE

Vakantieschool Leeuwarden is niet alleen leerzaam maar ook leuk. Je kunt nu naast de zomervakantie ook in de kerstvakantie naar school voor een heuse Taal2daagse! Deze vindt plaats op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020. Ben je nog niet uitgeleerd? Ook van 28 april t/m 1 mei 2020 is de Vakantieschool er speciaal voor jou. Meld je vandaag nog aan via vakantieschool@kunstkade.nl.

TAAL2DAAGSE TIJDENS DE KERSTVAKANTIE 📕📌

Vakantieschool Leeuwarden is niet alleen leerzaam maar ook leuk. Je kunt nu naast de zomervakantie ook in de kerstvakantie naar school voor een heuse Taal2daagse! Deze vindt plaats op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020. Ben je nog niet uitgeleerd? Ook van 28 april t/m 1 mei 2020 is de Vakantieschool er speciaal voor jou. Ben jij erbij? Meer informatie vind je op Schoolkade.nl.

Ben je enthousiast geworden over de Vakantieschool Leeuwarden en wil je jezelf aanmelden? Neem contact op met coördinator Judith Mulder of ondersteuner Margriet Zuiderbaan via vakantieschool@kunstkade.nl of informeer bij jouw meester of juf op school. Na aanmelding volgt een toelatingsgesprek met leerlingen en ouders. In dit gesprek wordt bekeken of je definitief wordt aangenomen. Meld je snel aan want VOL = VOL!