Laatste kans! Doet jouw school al mee met de Filmwedstrijd?

Zijn jouw leerlingen uit groep 6, 7 en 8 bezig met film? Geef ze dan de kans om te shinen! Inzenden kan nog tot uiterlijk 13 april! Zo ding je mee naar de feestelijke vertoning tijdens het Filmfeest in jouw provincie. In Friesland is dit op vrijdag 13 mei als speciale dag van het Noordelijk Film Festival in Slieker Film (Leeuwarden).

Om te beginnen stuur je de filmpjes van jouw leerlingen in. Zo ding je mee naar de feestelijke vertoning tijdens het Filmfeest in jouw provincie. In Friesland is dit op vrijdag 13 mei als speciale dag van het Noordelijk Film Festival in Slieker Film (Leeuwarden). De beste filmpjes uit Groningen, Friesland en Drenthe worden vertoond tijdens het regionale Filmgala, waar we ook de winnaar van het Noorden bekend maken en de hoofdprijs uitreiken (filmlessen voor de hele klas!).

Filmfeest
De makers van de beste filmpjes mogen naar het Filmfeest in de eigen provincie. Tijdens de Filmfeesten vieren we film, de makers én de kijkers, en maken we bekend welke leerlingen als provinciale winnaars naar het regionale Filmgala mogen. Houd vrijdag 13 mei vrij voor het Filmfeest in Leeuwarden. Deze vindt plaats als speciale dag van het Noordelijk Film Festival in Slieker Film (Leeuwarden).

Meer informatie en aanmelden: https://filmeducatie.nl/filmfeest-noord
 

Beeld: Filmhub Noord