KUNSTMENU / KUNSTMENUPLUS en TECHNIEKMENU 2021-2022

Het nieuwe Kunstmenu en KunstmenuPLUS en Techniekmenu 2021-2022 staat vanaf 19 april op Schoolkade. Binnenkort ontvang je het nieuwe magazine met het complete aanbod. De cultuurcoaches van Kunstkade zorgen samen met de leerkrachten voor verbinding in de school, met voorbereidingslessen, verwerkingslessen en natuurlijk het rooster. Meer info >

KUNSTMENU / KUNSTMENUPLUS en TECHNIEKMENU 2021-2022 

Het nieuwe Kunstmenu en KunstmenuPLUS en Techniekmenu 2021-2022 staat vanaf 19 april op Schoolkade. Binnenkort ontvang je het nieuwe magazine met het complete aanbod. De cultuurcoaches van Kunstkade zorgen samen met de leerkrachten voor verbinding in de school, met voorbereidingslessen, verwerkingslessen en natuurlijk het rooster.

Zestig scholen met bijna 11.000 kinderen doen mee aan het Kunstmenu en KunstmenuPLUS, een rijk menu, waarbij elk kind twee keer per jaar een bezoek brengt aan 1 van de culturele instellingen in Leeuwarden. School mag zelf twee keuzes maken uit het KunstmenuPLUS. Op die manier maakt elk kind kennis met Kunst & Cultuur buiten de school.

Meer informatie? 
Bekijk de programma’s en het rooster via Schoolkade, surf naar YouTube Schoolkade / Kunstkade, of scan de QR-code. Maak je keuze voor 6 juni!