Corona update Sjors Sportief / Creatief

In verband met het Coronavirus is het begrijpelijk dat er vragen zijn over het al dan niet doorgaan van de Sjors Sportief/Creatief activiteiten de komende periode. Het advies vanuit de RIVM is dat zoveel mogelijk onnodige contactmomenten gemeden moeten worden. Vanzelfsprekend volgen wij deze richtlijnen. Meer info via de website: ▶️ https://www.sjorssportief.nl/corona-update

Corona update Sjors Sportief / Creatief 👇

In verband met het Coronavirus is het begrijpelijk dat er vragen zijn over het al dan niet doorgaan van de Sjors Sportief/Creatief activiteiten de komende periode. Het advies vanuit de RIVM is dat zoveel mogelijk onnodige contactmomenten gemeden moeten worden. Vanzelfsprekend volgen wij deze richtlijnen.

Voor sportverenigingen/cultuuraanbieders
Het is advies is dus ook om de activiteiten komende weken niet door te laten gaan. Wij willen jullie verzoeken om het niet te annuleren, maar uit te stellen. Deze kinderen hebben tenslotte allemaal ingeschreven om een keertje kennis te maken met jullie sport/activiteit.

Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om dit zelf (als aanbieder) te communiceren met de kinderen. Via het beheerscherm op www.sportstimulering.nl kun je de ingeschreven kinderen (lees ouders) een mailtje sturen dat de activiteit wordt ingehaald op een nog nader te bepalen datum/tijdstip. Dit doe je door op de activiteit te klikken, dan op tabblad ‘inschrijvingen’ en selecteer vervolgens alle namen van de kinderen.

Meer info via de website: ▶️ https://www.sjorssportief.nl/corona-update