LKCA // Tweede live Q&A over gevolgen coronacrisis op 28 mei aanstaande

De gevolgen rond het coronavirus en de maatregelen volgen elkaar snel op. Ook op het gebied van cultuureducatie en cultuurparticipatie. LKCA merkt dat er veel vragen zijn. Om deze vragen te beantwoorden organiseert de brancheorganisatie een tweede live Q&A (Question & Answer) met Sanne Scholten, directeur van het LKCA. Lees verder voor meer informatie.

De gevolgen rond het coronavirus en de maatregelen volgen elkaar snel op. Ook op het gebied van cultuureducatie en cultuurparticipatie. LKCA merkt dat er veel vragen zijn. Om deze vragen te beantwoorden organiseert de brancheorganisatie een tweede live Q&A (Question & Answer) met Sanne Scholten, directeur van het LKCA.

Vragen insturen
Heb je vragen over bijvoorbeeld de gevolgen op jouw culturele project, cursus of vereniging? Of wat de aangepaste maatregelen betekenen? Stuur dan je vraag alvast in door te mailen naar vraag@lkca.nl o.v.v. Live Q&A. We beantwoorden de vragen tijdens de live Q&A.

 

Praktische informatie
De livestream wordt gehouden op 28 mei van 15.30 – 16.00 via de LKCA-Facebook-pagina. Ook als je geen Facebook hebt kun je de livestream bekijken. Je kunt een notificatie aanzetten door bij de aankondiging op Facebook te klikken op ‘Herinnering ontvangen’.

 

 

Indien je er niet bij kunt zijn op 28 mei, dan kan je de livestream terugvinden op Facebook. Deze link wordt na afloop van de livestream in dit artikel gedeeld.

Bron: site LKCA