Corona update

Het aantal coronabesmettingen is nog steeds heel hoog en er liggen nog steeds veel coronapatiƫnten in het ziekenhuis. Daarom verlengt het kabinet de maatregelen die sinds 28 november 2021 gelden tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022. Ook gaan het basisonderwijs, scholen voor het speciaal (basis)onderwijs en de BSO de week voor de kerstvakantie dicht. De BSO is tijdens de kerstvakantie van de scholen wel geopend. Het basisonderwijs start weer op maandag 10 januari 2022.

Avondsluiting wordt verlengd, basisonderwijs week eerder dicht
Het aantal coronabesmettingen is nog steeds heel hoog en er liggen nog steeds veel coronapatiënten in het ziekenhuis. Daarom verlengt het kabinet de maatregelen die sinds 28 november 2021 gelden tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022. Ook gaan het basisonderwijs, scholen voor het speciaal (basis)onderwijs en de BSO de week voor de kerstvakantie dicht. De BSO is tijdens de kerstvakantie van de scholen wel geopend. Het basisonderwijs start weer op maandag 10 januari 2022.

Het LKCA houdt op haar website de gevolgen voor cultuureducatie en cultuurparticipatie bij van de meest recente kabinetsbesluiten over corona (indien relevant). 

Hieronder lees je in detail alle maatregelen voor cultuureducatie en -participatie. 

Lees de algemene maatregelen (rijksoverheid.nl)

Basisscholen week voor kerstvakantie dicht (rijksoverheid.nl)

Corona en zingen, toneelspelen, dansen, muziek maken en acteren (rijksoverheid.nl)