Aanmelden Vakantieschool mogelijk tot 1 juni

Vakantieschool Leeuwarden is een initiatief van gemeente Leeuwarden en wordt uitgevoerd door Kunstkade i.s.m. Proloog, PCBO, BMS en ISK. Leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 kunnen dit jaar van 15 t/m 26 augustus terecht op de Vakantieschool op Comenius Zamenhof in Leeuwarden. Bezorg jouw leerling(en) een onvergetelijke leerervaring deze zomer! De leraar, IB'er of CPO'er kan een leerling tot 1 juni aanmelden voor de Vakantieschool Leeuwarden.

Vakantieschool Leeuwarden is een initiatief van gemeente Leeuwarden en wordt uitgevoerd door Kunstkade i.s.m. Proloog, PCBO, BMS en ISK. Leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 kunnen dit jaar van 15 t/m 26 augustus terecht op de Vakantieschool op Comenius Zamenhof in Leeuwarden. Daar krijgen ze de kans om op een speelse manier te leren, nieuwe vrienden te maken en gezond te koken. 

Bezorg jouw leerling(en) een onvergetelijke leerervaring deze zomer! 
De leraar, IB'er of CPO'er kan een leerling aanmelden voor de Vakantieschool Leeuwarden. Dit doe je via het aanmeldformulier op onze website: schoolkade.nl/vakantieschool. Bezorg jij jouw leerling(en) een onvergetelijke leerervaring deze zomer? Let op: aanmelden kan tot 1 juni 2022!