Twee edities Vakantieschool Leeuwarden in de zomervakantie

In de laatste vier weken van de zomervakantie, van 20 juli t/m 14 augustus 2020, hebben we twee keer twee weken een speciaal programma waarin we werken aan rekenen taal, spelling, woordenschat en begrijpend lezen. Vanwege het coronavirus is er dit jaar dus een dubbele editie georganiseerd, in nauwe samenwerking met Kunstkade, gemeente Leeuwarden en het onderwijs. De Vakantieschool wordt gegeven op Comenius Zamenhof, vlak bij het Cambuurstadion.

In de laatste vier weken van de zomervakantie, van 20 juli t/m 14 augustus 2020, hebben we twee keer twee weken een speciaal programma waarin we werken aan rekenen taal, spelling, woordenschat en begrijpend lezen. We leren niet uit boeken maar we doen juist heel veel spelletjes! En huiswerk geven we niet mee: het is natuurlijk wel écht vakantie! Vanwege het coronavirus is er dit jaar dus een dubbele editie georganiseerd, in nauwe samenwerking met Kunstkade, gemeente Leeuwarden en het onderwijs. De Vakantieschool wordt gegeven op Comenius Zamenhof, vlak bij het Cambuurstadion.

 

De Vakantieschool Leeuwarden is bedoeld voor leerlingen uit het basisonderwijs die na de zomervakantie naar groep 6, 7 of 8 gaan. 
Wethouder Hilde Tjeerdema bezocht de Plataanschool, waar directeur Joop en leerling Alan meer over de Vakantieschool vertellen.

Meer informatie over de Vakantieschool is ook te vinden in onderstaand vierluik.
De advertentie stond 3 juni jl., in de Huis aan Huis Leeuwarden.