Look@Me in première!

Look@Me films feestelijk in première op 9 November 2018 op het Noordelijk Filmfestival in Leeuwarden! LOOK@ME biedt kinderen en jongeren uit Leeuwarden van 10 t/m 16 jaar de gelegenheid om door middel van het maken van een professionele documentaire, anderen een inkijkje te geven in hun leven.

De derde editie van Look@Me is extra feestelijk: van 2016 tot en met 2018 zijn er in totaal 20 prachtige filmportretten van jongeren uit Leeuwarden met bijzondere levens gemaakt. 

Acht van deze films en een film uit Malta gaan op vrijdag 9 november in première van 11.30 – 13.00 uur in de AEGONzaal.Dit jaar is er een uitwisseling met Europese Culturele Hoofdstad Valetta (Malta) waar Look@Me ook wordt uitgevoerd. Daar heet het project Progett Tafxnaf. Binnen dit project maken jongeren geen documentaires maar korte fictie-filmpjes. Tijdens de Look@Me-première wordt een film vertoond uit Progett Tafxnaf. 
 
Look@Me is een project van Kunstkade in opdracht van Culturele Hoofdstad 2018 in samenwerking met Film In Friesland, D’Drive en EO/IKONdocs. Look@Me wordt gesteund door Culturele Hoofdstad 2018 en het Nieuwe Stads Weeshuis, Fonds 21 en de Janivo Stichting.