KUNSTKADE START ZOMERKADE

Ga je niet op vakantie deze zomer maar heb je wel behoefte aan vertier en vermaak? Boek een cursus via Zomerkade! Dit is een initiatief van Kunstkade. Zomerkade loopt van 4 juli t/m 16 augustus 2020. Gedurende deze hele zomerperiode worden er nieuwe workshops geplaatst. Kijk voor een verwijzing naar het actuele cursusaanbod voor jongeren/volwassenen op www.kunstkade.nl. Het aanbod voor kinderen staat op www.sjorsleeuwarden.nl.

 Ga je niet op vakantie deze zomer maar heb je wel behoefte aan vertier en vermaak? Boek een cursus via Zomerkade! Dit is een initiatief van Kunstkade, in samenwerking met vormgever Minne Velstra en verschillende Kunstkade-aanbieders. Zomerkade loopt van 4 juli t/m 16 augustus 2020. Gedurende deze zomerperiode worden er nieuwe workshops geplaatst. Kijk voor een verwijzing naar het actuele aanbod voor jongeren/volwassenen op www.kunstkade.nl. Het aanbod voor kinderen staat op www.sjorsleeuwarden.nl.

Dompel je onder in theater tijdens een theatermiddag bij Meeuw Jonge Theatermakers (JTS) of verbeter jouw zang skills en geef je op voor een aantal Zanglessen bij Zangles Friesland. Maak kennis met keramiek en volg een workshop pottenbakken bij Keramiek atelier Geartsje Dupon. Of volg een dansles via Dance Company 058. Kortom: leuke en leerzame activiteiten genoeg in deze Coronatijd.

Corona-proof cursusaanbod
De cursussen en workshops vinden op locatie plaats. In ateliers en werkplaatsen, studio's en buitenplaatsen. Een uitgelezen kans om uit je comfortzone te treden of je te verdiepen. De aanbieder zorgt voor een cursusruimte die voldoet aan de RIVM-richtlijnen.

Meer informatie
Voor vragen over het cursusaanbod, kun je rechtstreeks contact opnemen met de aanbieder. Meer informatie staat op
www.kunstkade.nl. Elke week wordt er een cursus uitgelicht op het Facebookkanaal van Kunstkade. Bovendien staat het cursusaanbod eens in de twee weken in een paginagrote Huis-aan-Huis advertentie. Gedurende de zomerperiode worden er nieuwe workshops geplaatst, dus houd de website in de gaten.

 

 

Foto: DC058