Lessen FotoPodium op 1 oktober van start

Op 1 oktober gaan de lessen van FotoPodium, een KunstmenuPLUS-activiteit van Schoolkade, weer van start op 3 scholen in gemeente Leeuwarden. Leerlingen uit groep 5 & 6 van OBS Oldenije, Doarpsskoalle en De Jint, worden ondergedompeld in de wereld van fotografie. Kinderen worden uitgedaagd om over fotografie te discussiƫren, te filosoferen en beelden te bevragen. Er wordt samengewerkt met Noorderlicht, die zorgt voor Masterclasses.

Lessen FotoPodium op 1 oktober van start

 

 

Op 1 oktober gaan de lessen van FotoPodium, een KunstmenuPLUS-activiteit van Schoolkade, weer van start op 3 scholen in gemeente Leeuwarden. Leerlingen uit groep 5 & 6 van OBS Oldenije, Doarpsskoalle en De Jint, worden ondergedompeld in de wereld van fotografie.

 

Kinderen worden uitgedaagd om over fotografie te discussiëren, te filosoferen en beelden te bevragen. Er wordt samengewerkt met Noorderlicht,  die zorgt voor Masterclasses.

 

Verdiepingsprogramma
Naast de basislessen biedt FotoPodium ook een verdiepingsprogramma. Hier krijgen de geïnteresseerde, gemotiveerde en meest gedreven leerlingen extra fotografielessen (op maat). Leerlingen krijgen les van Marc Henri Queré (3e prijswinnaar Zilveren Camera. Categorie Sport).