Maak werk van onderwijs masterclass week (8 - 12 febr)

In de masterclass week kun je kiezen uit meer dan 60 masterclasses. Ga actief aan de slag tijdens een online workshop. Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, het onderwijs of de beroepspraktijk tijdens een van de vele kennissessies. Praat met andere docenten en specialisten over belangrijke thema’s tijdens onze rondetafelsessies. Of laat je inspireren door een van onze keynotes. Meld je gratis aan. Lees meer >

Maak werk van onderwijs masterclass week van 8 t/m 12 FEBRUARI 2021
Onderwijs verandert. Altijd. Maar afgelopen jaar werd voor heel Nederland duidelijk, dat onderwijs nooit stilstaat. En dat van docenten continu gevraagd wordt zich aan te passen aan veranderingen.

En dat aanpassen is gelukt. Afstandsonderwijs is voor de meeste docenten ondertussen gesneden koek geworden en er wordt creatiever dan ooit gezocht naar mogelijkheden om leerlingen en studenten het beste onderwijs te bieden dat mogelijk is.

Deze mindset en daadkracht zijn fantastisch! Boom voortgezet onderwijs, Boom beroepsonderwijs en Uitgeverij Staal & Roeland willen je blijven inspireren om steeds te blijven kijken naar mogelijkheden om het onderwijs nog beter te maken. Want onderwijs verandert. Beweeg jij mee?

Met thema's voor het mbo, vo, pro
In de masterclass week kun je kiezen uit meer dan 60 masterclasses. Ga actief aan de slag tijdens een online workshop. Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, het onderwijs of de beroepspraktijk tijdens een van de vele kennissessies. Praat met andere docenten en specialisten over belangrijke thema’s tijdens onze rondetafelsessies. Of laat je inspireren door een van onze keynotes.

Meer informatie en aanmelden: klik hier. 

Bron: Maakwerkvanonderwijscongres.nl