Fries Straatfestival met Kunstkadepodium

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei, staat Leeuwarden bol van de activiteiten in het kader van het Fries Straatfestival en Mooie Zondag. Lees hier meer over het programma!

Volgend weekend, zaterdag 25 en zondag 26 mei, staat Leeuwarden bol van de activiteiten! 
Op zaterdag het Fries StraatFestival met een Kunstkadepodium op het Wilhelminaplein Leeuwarden. Samen met Jeugdcircus Saranti Leeuwarden wordt het plein één groot feest. 
... en op zondag de Mooie Zondag met activiteiten door de hele binnenstad. Muziek, straattheater, rondvaarten en nog veel meer.Tot dan!

 

Er zijn doorlopend workshops ‘Beestjes maken’ met Harold Kloosterman en ‘Stadstuin schilderen’ met Joris Collier en Gerdie de Jong.Jeugdcircus Saranti Leeuwarden wil je vast ook niet missen op het plein. Om 13.30 speelt het Adje Orkest: jonge muzikale talenten stelen de show! Rond 14.15 is er een Flamenco dansdemonstratie van Dance d'Alí Leeuwarden en om 14.30 is er voor de allerkleinsten theaterstuk ‘Slak’ door Figurentheater Andrea Harmes. En last but not least: De sappigste band van Friesland Ananazz sluit om 16.35 swingend ons Kunstkade Kunstkade Fries StraatFestival af!