Fotopodium gestart!

De Fotopodiumlessen zijn gestart. Kinderen leren spelenderwijs goed en bewust kijken en zien, keuzes maken, onderzoeken, experimenteren, visievorming en samenwerken. We dagen kinderen uit om over fotografie te discussiƫren, te filosoferen en beelden te bevragen. Naast de basislessen bieden wij ook een verdiepingsprogramma.

Verwonder jezelf!
De Fotopodium-lessen zijn gestart. Kinderen leren spelenderwijs goed en bewust kijken en zien, keuzes maken, onderzoeken, experimenteren, visievorming en samenwerken. We dagen kinderen uit om over fotografie te discussiëren, te filosoferen en beelden te bevragen. Naast de basislessen bieden wij ook een verdiepingsprogramma.

 Verdiepingsprogramma
In het verdiepingsprogramma krijgen de geïnteresseerde, gemotiveerde en meest gedreven leerlingen extra fotografielessen (op maat). Hierna volgt een expositie in het Fries Museum, die de leerlingen zelf inrichten. De lessen worden gegeven door fotografen: Willy Sybesma, Vincent Schiphorst Fotografie en Film, Marieke Balk Fotografie, Siska Alkema, Yvonne Feijten en Yvonne Bleijinga. Veel plezier!

Foto: Willy Sybesma