Verschillende (school)voorstellingen en programma's

Placeholder

Stap in een wereld vol verwondering

Stadsschouwburg De Harmonie presenteert een programma bomvol podiumkunsten. Volop kansen voor leerlingen om nieuwe werelden te ontdekken.

Verbeelding en verwondering, daar draait het om in het theater. Stap met je klas de school uit en kom in De Harmonie in een andere wereld. Laat je meeslepen in nieuwe verhalen en maak kennis met verschillende kunstvormen. Dans, muziek, musical, toneel: Er is voor ieder wat wils.

Van klassiek teksttoneel tot concerten van het NNO, van populaire cabaretiers tot nieuwe urban makers. En alles wat daar tussen zit. De Harmonie biedt leerlingen de kans te ontdekken wat ze leuk vinden, daarop te reflecteren en daarmee zichzelf en hun plek in de wereld beter te leren kennen. Een theaterbezoek is te koppelen aan allerlei inhoudelijke thema’s en programma's. Hulp nodig? Neem gerust contact op. We helpen graag de beste match te maken tussen jouw leerlingen en het programma. Op harmonie.nl/educatie staan de schoolvoorstellingen die overdag spelen. Daarnaast tippen we in onze educatiebrochure voorstellingen uit ons reguliere programma. 

Mocht je dus iets met De Harmonie willen doen, neem dan vooral contact op. Stuur een mail naar educatie@harmonie.nl als je vragen hebt of als je meer informatie wilt.

Info voor de leerkracht

Kosten voor tickets verschillen per voorstelling en activiteit. Het is mogelijk met het CJP-budget te betalen.

Discipline
Theater
Dans
Muziek
Multidisciplinair
Urban
Circus
Type onderwijs
HAVO
VWO
Gymnasium
VMBO
Speciaal Onderwijs
Doelgroep
Bovenbouw
Onderbouw
Duur
1-1,5 uur