Look@me

Look@me


Look@Me vertelt krachtige verhalen over de bijzondere levens van kinderen en jongeren in Leeuwarden.
Filmproject Look@Me biedt kinderen en jongeren uit Leeuwarden van 10 t/m 16 jaar de gelegenheid om anderen een inkijkje te geven in hun leven, door het maken van een professionele documentaire! 
Belangrijke speerpunten binnen het project zijn het creëren van hun eigen stem en mening, waardoor hun trots en zelfvertrouwen stijgt. In de afgelopen 4 jaren zijn er 24 korte documentaires gemaakt. Dit gebeurde in samenwerking met studenten van de opleiding Film&Media van D`Drive, de scholen binnen het basis- én voortgezet onderwijs, cultuurcoaches en professionele filmmakers. De documentaires worden ieder jaar vertoond op het Noordelijk Film Festival. Op 13 November en 11 December 2020 gingen de laatste 8 documentaires in première.

     Look@Me is een project van Kunstkade en in samenwerking met Noordelijk Film Festival en D'Drive, Podiumkunsten, Productie & Events
Look@Me Compilatie


In de afgelopen 4 jaren zijn er 24 korte documentaires gemaakt. Stuk voor stuk mooie portretten van kinderen en jongeren. We zijn benieuwd hoe het met hen gaat. Lienke Luiking van Andringa zocht een aantal hoofdrolspelers op en vroeg ze naar hun ervaringen. En dit is het resultaat!