Placeholder

de vertellende piano

In een bos hier niet zo ver vandaan, komt de zon langzaam op. De dieren worden langzaam wakker van prachtige klanken in het bos. Vandaag is het groot feest want meneer vos is jarig. Iedereen is feest aan het vieren behalve Smuk. Smuk is niet uitgenodigd op het feest. Ze wordt door de andere dieren gepest omdat ze een lange groene staart heeft. Beleef dit nieuwe avontuur van de vertellende piano "Smuk wordt gepest" en ontdek hoe het uiteindelijk allemaal goed komt.

Na het succes van Acrobaat Kees heeft hoogtevrees is het tijd voor een nieuwe voorstelling: Smuk wordt gepest. Smuk wordt gepest is een interactieve voorstelling van de vertellende piano. We laten de kinderen op een speelse manier kennis maken met klassieke muziek. Samen gaan we zingen, bewegen en dansen om zo het verhaal en de klassieke muziek te beleven.

De voorstelling is geschikt voor groep 1 en 2. Het verhaal wordt verteld door kleuterjuf Bernadette Siemonsma en muzikaal begeleid door pianiste Melissa Siemonsma. De voorstelling wordt gespeeld in de klas of in het speellokaal.

 

Info voor de leerkracht

Locatie: Speellokaal Opbouwtijd: 1 uur Afbouwtijd: 30 minuten Bankjes of stoeltjes waar de kinderen op kunnen zitten

Periode
9-9-2019 - 28-6-2021
Doelgroep
Groep 1
Groep 2
Duur
45 minuten
Kosten per groep
€ 250,00
Toelichting kosten
Bij afname van meerdere voorstellingen prijs in overleg. Prijs is ex. 9% btw.
Maximaal groepsgrootte
+/- 40