Rondje hondje / Rûntsje hûntsje

Placeholder

Een beeldende voorstelling over vriendschap, avontuur en welke kleuren je ziet in het donker

Hilde is onder-zoeker. Ze zoekt onder de dingen, omdat ze meer van die dingen wil weten. Ze wil het begrijpen. Als er op school plotseling een vreemd en donker gat wordt ontdekt, wordt Hilde gebeld om onderzoek te doen. Met Mûs, die haar helpt, meet ze het gat, want meten is weten en weten is meten. Maar dan komt er plotseling een jongetje aanlopen, met een heel druk hondje… Ze schoppen Hildes onderzoek compleet in de war.

 

Info voor de leerkracht

De voorstelling speelt in Leeuwarden in het Nederlands en in de omringende dorpen in het Fries. De voorstelling speelt zich af in een rond, beperkt speelveld. Er is ruimte voor maximaal 80 kinderen. Het kan zijn dat een voorstelling helemaal is volgeboekt. Er is dan rekening gehouden met ruimte voor één docent per klas. Het kan dus voorkomen dat er geen ruimte is voor extra begeleiders om de voorstelling te bekijken. De voorstellingsleider zal dit ter plekke beoordelen.

Info voor de ouders

De voorstelling speelt zich af in een rond, beperkt speelveld. Er is ruimte voor maximaal 80 kinderen. Het kan zijn dat een voorstelling helemaal is volgeboekt. Er is dan rekening gehouden met ruimte voor één docent per klas. Het kan dus voorkomen dat er geen ruimte is voor extra begeleiders om de voorstelling te bekijken. De voorstellingsleider zal dit ter plekke beoordelen.

Doelgroep
Groep 1
Groep 2
Duur
45 min
Maximaal groepsgrootte
80