Een muzikaal avontuur in het oerwoud!

Placeholder

Een muzikaal avontuur in het oerwoud!

Rona haar avontuur begint het het regenachtige oerwoud. Ze verveelt zich enorm. Dan vindt ze een geheimzinnige kist.....

Rona, de kleine chimpansee, beleefd een avontuur en dat begint in het regenachtige oerwoud.  Ze verveelt zich enorm. Het regent al dagen en Rona weet niet meer wat ze moet doen. Dan vindt ze een geheimzinnige kist….. Dit is waar het deze ochtend over gaat. De kinderen zitten in een wijde kring om de muzikanten heen en worden uitgedaagd om Rona op allerlei manieren te helpen met alles wat er in de ochtend gebeurt. Een spannend avontuur.  Zou het goed aflopen………………?

Info voor de leerkracht

De voorstelling is gebaseerd op het verhaal van Bodo en het oerwoudconcert.  Lees dit verhaal van Bodo in het oerwoud voor. Je vindt het verhaal in de bijgevoegde bestanden. Oefen het lied 'Aap in de boom' met de kinderen. Dit gebruiken we bij de voorstelling.

Wees op tijd en niet te vroeg. Het gebouw heeft geen wachtruimte.  De muziek is soms kortstondig luid. Voor kinderen die geluid lastig vinden, neem gehoorbescherming van school mee. U start om 9:00; 10:00 of om 11:00 uur. Wacht bij slecht weer in de auto! Wissel niet met een andere school zonder dat de organisatie hiervan weet. De groepen zijn zo ingedeeld dat het precies uitkomt qua ruimte.

Leerkrachten en max 2 ouders kunnen bij de voorstelling zijn. 

Info voor de ouders

Per school mogen er 2 ouders bij de voorstelling zijn, naast de leerkrachten. Het gebouw heeft geen wachtruimte. 

Doelgroep
Groep 3
Groep 4
Duur
0.40 minuten
Maximaal groepsgrootte
60 kinderen
Opmerkingen
Elke ochtend zijn er 3 voorstellingen: 9 uur, 10 uur en 11 uur