Opening Speuren naar Roze Sporen op Roze Zaterdag 16 oktober

Op 16 oktober wordt Roze Zaterdag in Leeuwarden gevierd. Een dag boordevol activiteiten, wat een prachtige start van de herfstvakantie betekent. De afgelopen weken hebben 15 scholen meegedaan aan het lespakket over diversiteit: de Regenboogweken. Aansluitend is daar nu een speurtocht voor kinderen door de binnenstad van Leeuwarden bijgekomen: Speuren naar Roze Sporen. Meer lezen >

Op 16 oktober wordt Roze zaterdag in Leeuwarden gevierd. Een dag boordevol activiteiten, wat een prachtige start van de herfstvakantie betekent. Bekijk hier het programma. De afgelopen weken hebben 15 scholen meegedaan aan het lespakket over diversiteit: de Regenboogweken.

Speuren naar Roze sporen
Aansluitend is daar nu een speurtocht voor kinderen door de binnenstad van Leeuwarden bijgekomen: Speuren naar Roze sporen, die wordt geopend op 16 oktober op Roze zaterdag. Zowel het lespakket als de speurtocht zijn in te zetten op school. Mocht jullie school belangstelling hebben voor het pakket de Regenboogweken, mail dan naar: janneke.bijlsma@kunstkade.nl. Meer informatie over educatie staat op Friesland Kleurt!