Placeholder

De nieuwe rage van dit moment: het maken van een lipdub! (ontvang na afloop een promotiefilm voor jullie school!)

De dag begint met het kiezen van een nummer. Dit kan 1 nummer zijn of een aantal nummers waar een professionele mix van wordt gemaakt. Dit verzorgen wij. De volgende stap is het opstellen van een plan. Wat moet er allemaal naar voren komen in de lipdub? Waar wordt het gefilmd? Vervolgens zal er een choreografie worden aangeleerd. Hierin krijgen de leerlingen veel ruimte voor eigen invulling en creativiteit. Aan het einde van de dag (na een aantal repetities) wordt de lipdub gefilmd door een professionele cameraman.

Info voor de leerkracht

De dag begint met het kiezen van een nummer. Dit kan 1 nummer zijn of een aantal nummers waar een professionele mix van wordt gemaakt. Dit verzorgen wij. De volgende stap is het opstellen van een plan. Wat moet er allemaal naar voren komen in de lipdub? Vervolgens zal er een choreografie worden aangeleerd. Aan het einde van de dag wordt de lipdub gefilmd door een professionele cameraman.

Periode
1-1-2019 - 31-12-2019
Discipline
Algemeen
Dans
Film
Type onderwijs
HAVO
VWO
Gymnasium
VMBO
Speciaal Onderwijs
Doelgroep
Bovenbouw
Onderbouw
Duur
in overleg
Toelichting kosten
Betalen met uw CJP-tegoed? Wij zijn een Cultuurkaart-acceptant. U kunt de geboekte workshops of projecten dus gewoon met uw CJP/Cultuurkaart betalen! U kunt dit aangeven in uw aanvraag, wij regelen de rest voor u.