Look @ Me: pilot met mbo-scholen

De pilot start met twee mbo-scholen in Nederland: ’Drive in Leeuwarden en het Mediacollege in Amsterdam. De samenwerking richt zich specifiek op jongeren van het mbo met studierichting Film en Media. Ondertussen zijn de studenten begonnen met het maken van hun eigen film, onder begeleiding van professionele filmmakers. De studenten volgen masterclasses, pitchen een eigen verhaal en worden betrokken in het research- en ontwikkelproces.

Pilot met mbo-scholen
De pilot start met twee mbo-scholen in Nederland: ’Drive in Leeuwarden en het Mediacollege in Amsterdam.
De samenwerking richt zich specifiek op jongeren van het mbo met studierichting Film en Media. Ondertussen zijn de studenten begonnen met het maken van hun eigen film, onder begeleiding van professionele filmmakers. De studenten volgen masterclasses, pitchen een eigen verhaal en worden betrokken in het research- en ontwikkelproces.

Persoonlijk portret
Project Look @ Me geeft jongeren de mogelijkheid om hun eigen, unieke verhaal te vertellen. Uiteindelijk worden de acht sterkste verhalen vertoont tijdens de première van het Noordelijk Film Festival en Da Bounce Urban Film Festival.

Look@me is een samenwerking tussen Kunstkade, Moviezone – EYE Filmmuseum, D’Drive Leeuwarden – Friesland College en Mediacollege Amsterdam – Practoraat Het Nieuwe Kijken. Dit project wordt (mede) mogelijk gemaakt met financiële steun van Fonds21.