Digitaal VO-magazine cultureel aanbod schooljaar 2020-2021 is nu beschikbaar

Met trots presenteren wij het nieuwe VO-magazine voor het schooljaar 2020-2021! Kunstkade werkt vanaf 2016 in opdracht van de gemeente Leeuwarden aan activiteiten voor cultuureducatie in het voortgezet onderwijs. Dit doen we samen met de scholen en alle culturele instellingen en andere aanbieders van kunst en cultuur in de gemeente Leeuwarden. Belangrijk daarbij is dat de leerling centraal staat. Benieuwd naar het aanbod? Lees meer.

Met trots presenteren wij het nieuwe VO-magazine voor het schooljaar 2020-2021! Kunstkade werkt vanaf 2016 in opdracht van de gemeente Leeuwarden aan activiteiten voor cultuureducatie in het voortgezet onderwijs. Dit doen we samen met de scholen en alle culturele instellingen en andere aanbieders van kunst en cultuur in de gemeente Leeuwarden. Belangrijk daarbij is dat de leerling centraal staat. Waarom? Omdat kunst en cultuur ons leven verrijkt en we er blij van worden. Kijken naar een mooie voorstelling en tentoonstelling, meedoen aan Art Trip, Dance Battle XL, samen of alleen. Genieten, je verwonderen, je verbazen en meedoen!

We hebben zowel een papieren versie die jullie tzt ontvangen én we hebben een digitale versie. Door op onderstaande link te klikken kom je bij de digitale versie van het VO magazine, een zgn page-flip. Alle linken zijn doorklikbaar. Je komt zo direct daar waar je moet zijn J. Je kunt al reserveren!

Veel plezier! Heb je vragen neem vooral contact met ons op. Bekijk hier het aanbod!