Placeholder

Maak kennis met de vier elementen door middel van dans!

Door de professionele dansers worden de kinderen meegenomen in het bijzondere verhaal van “de magische zaadjes”. Het verhaal van de magische zaadjes gaat in op de elementen die beheerst moeten worden. Alleen dan kunnen de zaadjes groeien. Door de verschillende dansopdrachten te doen verzamelen de kinderen alle elementen. Wanneer deze dansopdrachten zijn afgerond zal er midden in het speellokaal iets heel bijzonders tevoorschijn komen. Tot slot dansen de kinderen samen met de dansers de elementendans.

Info voor de leerkracht

De vier elementen (Groep 1/2) Duur: 45 min. In het speellokaal kijken de leerlingen naar een korte dans over de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. Door de professionele dansers worden de kinderen meegenomen in het bijzondere verhaal van “de magische zaadjes”. Het verhaal van de magische zaadjes gaat in op de elementen die beheerst moeten worden. Alleen dan kunnen de zaadjes groeien. Door de verschillende dansopdrachten te doen verzamelen de kinderen alle elementen. Wanneer deze dansopdrachten zijn afgerond zal er midden in het speellokaal iets heel bijzonders tevoorschijn komen. Tot slot dansen de kinderen samen met de dansers de elementendans.

Periode
1-1-2019 - 31-12-2019
Doelgroep
Groep 1
Groep 2
Duur
45 minuten
Toelichting kosten
Betalen met uw CJP-tegoed? Wij zijn een Cultuurkaart-acceptant. U kunt de geboekte workshops of projecten dus gewoon met uw CJP/Cultuurkaart betalen! U kunt dit aangeven in uw aanvraag, wij regelen de rest voor u.
Maximaal groepsgrootte
in overleg