Placeholder

Stadsschouwburg De Harmonie

  • Jungleboek is gebaseerd op het beroemde verhaal van Kipling en bewerkt in de kenmerkende artistieke signatuur van Theater Terra, met poppenspel, inventieve decors en nieuwe muziek.  Jungleboek werd in de 19e eeuw geschreven, is sinds die tijd een van de bekendste avontuurlijke verhalen en vormde de basis voor vele boeken, films en theatervoorstellingen. Het bekendst zijn de verhalen over het mensenkind Mowgli dat in de jungle in India wordt opgevoed door wolven, maar de voorstelling wordt ook geïnspireerd door andere verhalen met de jungle als thema. Laat je meevoeren in deze familiemusical over avontuur en vriendschap!
  • Theater Terra maakt al meer 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou, Welterusten Kleine Beer, De Kleine Zeemeermin en Aladdin. Dit seizoen zijn de Theater Terra-voorstellingen Kikker en het Avontuur en Peter Pan in Nederland en Vlaanderen te zien.

Info voor de leerkracht

Gezien de onvoorspelbaarheid van de coronacrisis zullen wij op 1 april bekendmaken of de voorstelling door kan gaan. Wij hebben nagedacht over een eventueel alternatief. Dit zullen wij ook in april bekend maken.  

Doelgroep
Groep 5
Groep 6
Duur
+/- 80 minuten
Opmerkingen
De nieuwe datum: 01-06-2021