Digitaal rapport in schoolfolio

- Elk kind een eigen digitaal rapport en portfolio - 

Dit jaar heeft Kunstkade, in samenwerking met de Johan Willem Frisoschool, het nieuwe digitale rapport in Schoolfolio doorontwikkeld.

Veel scholen kennen Schoolfolio vooral als het digitale portfolio, wat breed ingezet wordt op de scholen maar waar de basis hetzelfde is: het kind is eigenaar en het portfolio volgt de ontwikkeling van het kind.

Sommige scholen zetten het portfolio in voor Kunst en Cultuur vakken of voor de Kunstmenu activiteiten. Andere scholen gebruiken het juist voor alle vakken. Door de open structuur in het portfolio, kun je het invullen zoals je zelf wilt, op basis van de visie van de school.

Nu is er dus ook een rapport vervangend portfolio, een instrument waar veel vraag naar is bij scholen: hoe kom ik af van de cijfers, maar geef ik wel een zinvol rapport?

Voor het rapport gedeelte geldt precies het zelfde als bij het portfolio: wat wil de school rapporteren, wat is de visie? Kies de vakken die jullie belangrijk vinden of houdt je het bij de 21st century skills of de Jenaplan principes? Alles kan in het nieuwe digitale rapport van Schoolfolio.

MEER INFORMATIE:
Www.schoolfolio.nl
Judith@schoolfolio.nl
Paul@schoolfolio.nl

 

Voor Leeuwarden geldt een speciaal tarief: € 1,50 per leerling voor het digitale rapport, € 3,50 per leerling voor rapportfolio, € 4,50 voor beide instrumenten.