Dance Battle XL 2019 'Thema Dromen'

Op woensdagmiddag 27 november 2019 vindt de succesvolle Dance Battle XL (PO) plaats van 15.30 - 18.00 uur in Stadsschouwburg De Harmonie. De choreografieën worden gemaakt door ervaren dansdocenten i.s.m. studenten artiest Dans van D'Drive, Podiumkunsten, Productie & Events. Het event is vrij toegankelijk. Kom je ook?

Op woensdagmiddag 27 november 2019 vindt de succesvolle Dance Battle plaats in Stadsschouwburg De Harmonie. De choreografieën worden gemaakt door ervaren dansdocenten i.s.m. studenten artiest Dans van D'Drive, Podiumkunsten, Productie & Events.

Thema Dromen
Kinderen van de groepen 7 van Leeuwarden gaan strijden wie de beste DANCECREW 2019 van Leeuwarden gaat worden. Het thema dit jaar is 'DROMEN'. Dus maak je dromen waar op het grote podium van de Harmonie! Er doen dit keer 11 scholen en 13 groepen van groep 7 mee: St. Radboudschool, IKC Trianova
RKB Thomassschool, CBS Dr. Algraschool, CBS Albertine Agnesschool, CBS Johan Willem Frisoschool, OBS De Twilling
OBS Wynwizer, OBS De Finne (Warten), IBS De Twamester (Wergea) en IKC Prins Maurits.Iedereen is welkom! Toegang is gratis.
Kom aanmoedigen en neem je familie, vrienden en kennissen mee!
Zal de winnaar vorig jaar, IKC Prins Maurits de titel kunnen verdedigen?

SAVE THE DATE
DANCEBATTLE PO

27 november 2019
Van 15:30 – 18:00 uur.
Locatie: Harmonie, Aegon zaal

De Dance Battle voor het primair onderwijs is een samenwerking tussen Stadsschouwburg De Harmonie, Kunstkade en de volgende dansdocenten:
Linda Visser. Stephanie Beekvelt, Mirjam van Duin,
Pim Steemers, Douwe van der Wal, Sherryl Joy Cramer, Jasmijn Gijzenij, Merel de Vries.