Deskundigheidsbevordering

Het nieuwe aanbod deskundigheidsbevordering is vanaf vandaag beschikbaar.

 

Subsidie OCW voor Cultuurbegeleider (post-hbo)

Het ministerie van OCW opent vanaf september 2017 een subsidieregeling voor de post-hbo-opleiding Cultuurbegeleider. De subsidie is bedoeld voor intern cultuurcoördinatoren die zich verder willen specialiseren in cultuureducatie.

De regeling heeft als doel de bijscholing van cultuurcoördinatoren op dit gebied toegankelijker te maken, zodat de verankering van cultuureducatie in het onderwijs een stevige impuls krijgt. Klik hier voor meer informatie over de subsidieregeling.

Grijp dus nu je kans! Schrijf je in voor de opleiding Cultuurbegeleider en verbreed je kennis op het gebied van cultuuronderwijs. Bezoek onze website voor meer informatie en/of inschrijving.

 

Vakleerkracht dans worden?

Vind je dat kinderen meer zouden moeten dansen op school en zou je zelf de lessen wel willen geven?

We verzorgen al ruim 20 jaar de opleiding tot docent dansexpressie/vakleerkracht dans en hebben al meer dan 120 docenten opgeleid die binnen het PO en VO maar ook aan andere doelgroepen les geven.

Onze weekend opleiding loopt goed, maar omdat wij de wens hebben dat er veel meer kinderen op de bassischool en het voortgezet onderwijs gaan dansen breiden we uit. In september start er weer een module 1 weekendopleiding maar wij willen na de herfstvakantie 2017 starten met een wekelijkse vrijdagopleiding.

Wij hopen dat we met deze doordeweekse dag meer docenten uit het PO en VO in de gelegenheid stellen een opleiding te volgen tot vakleerkracht dans. Beide opleidingen bieden hetzelfde programma in 3 modules en iedereen heeft de keuze om de opleiding in het weekend of op vrijdag te volgen. Heb je belangstelling dan ben je welkom op onze open huis workshop. Ben je niet in de gelegenheid neem dan contact met ons op.


Open huis zondag 11 juni
Voor kennismaking met ons en info over de opleiding ben je van harte welkom op onze open huis workshop.
Van 12.30 tot 14.00 verzorgen Anne Bos en Anja Boer een dansexpressieworkshop.
Na afloop van de workshop is er gelegenheid om in gesprek te gaan over de opleiding.
Vooraf even aanmelden: info@dansexpressie.nl


Datum: 11 juni 12.30- 14.00
Waar: Studio Singel 1e Nassaustraat 7 Amsterdam


Stichting Strooom
Opleiding Docent Dansexpressie Amsterdam
www.dansexpressie.nl
www.facebook.com/dansexpressie